Kontakti
100% AIDOT KELLOT
ILMAINEN MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS
90 PÄIVÄN PALAUTUS

Tietoa vesitiiviydestä

Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa vesitiiviydestä kelloissa, ja suosittelemme jokaista asiakasta perehtymään näihin tietoihin.


Kellomarkkinoilla, vesitiiviys ilmoitetaan ATM asteikolla, joten näet siis ilmaisuja kuten 3 ATM, 5 ATM, 10 ATM, jne. tuote-esittelyssä, joka löytyy jokaisen tuotteen kohdalta. Sinun tulisi katsoa alla olevasta taulukosta mitä ilmoitettu ATM määrä kestää.


Valitettavasti monet henkilöt ajattelevat, että kello joka on vesitiivis asteikossa 5 ATM kestäisi vettä 50 metriin saakka, mutta se on yleinen tietovirhe. Käyttäjän tulisi aina noudattaa alla olevaa ohjeistusta. Sukelluskellon tulee olla vesitiivis vähintään 20 ATM, jotta sitä voidaan käyttää sukeltamisessa. Kellot joissa on 20 ATM tiiviys, ilman lasin ja viisareiden väliltä on poistanut, joka luo tyhjiön ja estää lasia hajoamasta.


Tämän lisäksi on tärkeää ymmärtää, että vaikka kelloa voitaisiin käyttää suihkussa tai uidessa, suosittelemme silti välttämään kontaktia veden kanssa, sillä vesi jossa peseydyt saattaa sisältää kalkkia, likaa tai klooria joka saattaa vahingoittaa lasia, hihnaa tai muita kellon osia, joka saattaa muuttaa kellon ulkonäköä.


Jos sinulla on kysyttävää koskien vesitiiviyttä, ota yhteyttä meidän myyntitiimiimme.